CONSTRUIM ASTAZI CLADIRILE VIITORULUI

O abordare de perspectiva, cu planuri ambitioase pentru viitor necesita viziune si creativitate. Ruukki va ofera tehnologii avansate, un parteneriat de incredere si practici testate de-a lungul anilor pentru a va indeplini visul privind realizarea unei constructii noi sau renovarea unei cladiri existente.

OFERTA DE PRODUSE RUUKKI

Va oferim o gama extinsa de panouri sandwich, elemente de inchideri pentru fatadele cladirilor comerciale si halelor industriale, sisteme complete de acoperisuri pentru cladirile rezidentiale. Mai multe informatii despre portofoliul de produse destinat constructiilor comerciale si industriale gasiti pe site-ul global Ruukki, in limba engleza. Daca sunteti interesat de produse si sisteme de acoperisuri pentru cladiri rezidentiale, gasiti detalii aici.

PANOURI SANDWICH

Panourile sandwich Ruukki sunt utilizate pentru fatade, acoperisuri, pereti despartitori sau plafoane. Aplicatiile uzuale includ centre comerciale, cladiri industriale, stadioane, sedii de birouri, depozite sau unitati de productie. Panourile termoizolante tip sandwich de la Ruukki sunt ideale si pentru constructiile destinate sectorului agricol. Mai multe informatii despre destinatia si caracteristicile panourilor sandwich Ruukki gasiti pe site-ul global, in limba engleza.

Aflati mai multe detalii despre panourile sandwich

ELEMENTE DE INCHIDERI PENTRU FATADE

Profilele metalice Ruukki utilizate ca elemente de inchidere pentru fatadele cladirilor ofera o paleta arhitecturala extrem de vasta, cu un puternic impact vizual. Portofoliul include o gama extinsa de casete si lamele arhitecturale, profile din tabla cutata pentru fatade precum si profile design din tabla sinusoidala. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul international Ruukki, in limba engleza.

Aflati mai multe detalii despre profilele de fatada

PROIECTE DE REFERINTA RUUKKI

Va prezentam cateva proiecte de referinta realizate cu produsele si sistemele metalice Ruukki. Pe site-ul global, in limba engleza, sunt prezentate mai multe proiecte de referinta. Vedeti mai multe referinte.

CLADIREA DE BIROURI MAX IV

Pentru acest complex cu 5 etaje, Ruukki a furnizat toate elementele de inchidere, utilizand Ruukki Lamella Straight 100 din aluminiu, culoarea alba. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul in limba engleza.

Aflati mai multe detalii despre acest proiect

CENTRUL EUROPEAN SOLIDARITY

Ruukki a furnizat doua modele de profile Cor-Ten® - A si B,cu diferite grosimi ale otelului. Cele mai mari panouri de fatada au avut dimensiunile de 2,500 mm x 6,000 mm x 5 mm. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul in limba engleza.

Aflati mai multe detalii despre acest proiect

CENTRUL COMERCIAL EMPORIA

Fatada si peretii despartitori din cadrul Centrului Comercial Emporia din Malmö au insumat peste 12,000 mp de panouri sandwich Ruukki.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul in limba engleza.

Aflati mai multe detalii despre acest proiect

RUUKKI IN ROMANIA

Reprezentanta autorizata in Romania pentru comercializarea produselor si solutiilor metalice Ruukki destinate cladirilor comerciale si industriale este compania partenera ZEN TRADING SRL. Contactati direct ZEN TRADING SRL, prin completarea formularului de mai jos sau ne puteti trimite email pe adresa mariana.neamtu@ruukki.com si vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Va asiguram de toata deschiderea pentru o colaborare de success.

CONTACTATI-NE

Va rugam sa completati acest formular. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Care este scopul pentru care colectam si procesam datele cu caracter personal? Te rugam sa vezi Politica noastra de confidentialitate.