RENOVAREA ACOPERISULUI

Casa ta are nevoie de un nou acoperis? Iata care sunt cele 8 etape ale procesului de renovare, de la primul contact pana la inspectia finala de dupa montaj:

Contact

Transmite-ne solicitarea ta prin apel telefonic sau prin completarea formularului de contact. In cel mai scurt timp posibil, un distribuitor partener autorizat Ruukki te va contacta pentru a discuta in detaliu despre solicitarea ta si pentru a stabili o intalnire, in vederea intocmirii ofertei personalizate, adaptate nevoilor si bugetului de care dispui.

VIZITA DE EVALUARE

Un distribuitor autorizat Ruukki te va contacta pentru a stabili impreuna o vizita la casa care necesita renovarea acoperisului. Este momentul in care veti clarifica in detaliu toate aspectele proiectului, precum: modelul si culoarea acoperisului si a sistemului pluvial, suprafata si cantitatile necesare pentru invelitoare, jgheaburi si burlane, accesorii, definirea detaliilor de livrare si instalare. Iti recomandam sa discuti in avans cu distribuitorul Ruukki despre eventuale costuri ale vizitei de evaluare.

OFERTA

La scurt timp dupa vizita, vei primi din partea distribuitorului Ruukki o oferta de pret pentru operatiile de renovare si inlocuire a vechiului acoperis cu unul nou. Oferta trebuie sa includa detalii despre produsele Ruukki (modelul de acoperis ales, clasa de calitate, garantiile oferite, culoarea, accesoriile necesare, sistemul pluvial) si serviciile atasate (transport si manopera).

CONTRACTUL

Dupa acceptarea ofertei, este momentul semnarii contractului.

LIVRAREA

Ruukki livreaza produsele comandate de catre distribuitorii sai ori la depozitele acestora, ori la adresa de santier unde va avea loc montajul.

INSTALAREA

Echipa de montaj va demola vechiul acoperis si va instala toate produsele achizitionate: invelitoare, accesorii, sistem pluvial - in acord cu instructiunile de instalare Ruukki.

CURATAREA

Dupa finalizarea operatiunilor de instalare, montatorii vor indeparta toate obiectele ramase pe acoperis sau in sistemul pluvial, si anume: bucati de tabla, rumegus, span sau orice obiect (metalic sau nu).

INSPECTIE SI VALIDARE

Procesul de renovare a acoperisului se incheie cu o inspectie finala, in urma caruia vei primi un certificat de validare (Proces Verbal de receptie). Dupa aceasta ultima etapa, noul acoperis este pregatit sa iti protejeze casa!
Iti recomandam sa ai in vedere o revizie generala a acoperisului, la interval de un an de la renovare. Intretinerea acoperisului joaca un rol important in prelungirea duratei de viata a acestuia.

TE-AR PUTEA INTERESA SI..

RENOVAREA ACOPERISURILOR VECHI

Citeste mai multe despre renovarea caselor vechi sau a cladirilor monumente istorice, si identifica cele mai potrivite profilele de acoperisuri metalice Ruukki.

TIGLA METALICA PENTRU ACOPERIS

Acoperisurile Ruukki din tigla metalica sunt realizate din otel nordic de cea mai buna calitate, sunt elegante, moderne si extrem de durabile, protejandu-ti casa pentru zeci de ani chiar si in cele mai vitrege conditii meteorologice.

SOLICITA OFERTA RUUKKI

Suntem la dispozitia ta pentru orice solicitari, pentru informatii despre produse si servicii sau pentru oferte de pret. Lasa-ne cateva date si te vom contacta negresit!