SISTEM COMPLET DE ACOPERIS Ruukki® Hyygge

Nimic nu este mai important decat o casa sigura, solida, trainica in care sa ne petrecem cea mai mare parte a vietii. Un acoperis bine proiectat reprezinta nu doar valorile estetice ale unei case, dar si siguranta si confortul acesteia. Un sistem complet de acoperis creat pentru Ruukki® Hyygge este o garantie a acestor caracteristici importante.

Acoperisul ar trebui sa includa pe langa invelitoare si accesoriile metalice, cele de siguranta pe acoperis, folia anticondens, sistemele de parazapada, elementele de ventilatie si un sistem pluvial care sa completeze armonios forma, estetica si functionalitatea acoperisului. Doar combinarea tuturor acestor elemente garanteaza aspectul perfect, durabilitatea maxima si functionarea impecabila a acoperisului Ruukki® Hyygge.

ACCESORII ACOPERIS RUUKKI® HYYGGE

contacteaza-ne

VEZI SI..

TIGLA METALICA MODULARA PLANA Ruukki® Hyygge

Ruukki® Hyygge este un acoperis inovator care asociaza perfect tendintele arhitecturale moderne cu simplitatea si eleganta formei sale. Este disponibil in doua variante – cu si fara ranforsari – permitand personalizarea acoperisului in trei moduri diferite. Pentru panourile Hyygge V cu ranforsari sunt posibile imbinari liniare sau tip caramida iar pentru panourile Hyygge, imbinarea tip caramida.

SISTEM DE JGHEABURI SI BURLANE

Jgheaburile si burlanele Ruukki nu se rezuma doar la captarea apei pluviale sau a celei rezultate din topirea zapezii de pe acoperis; intregesc aspectul de ansamblu al cladirii, fiind pe deplin compatibile cu toate tipurile de acoperisuri, indiferent de modelul, culoarea sau materialul din care acestea sunt confectionate  – metal, tigla si sindrila bituminoasa. Pot fi instalate atat la constructia de acoperisuri noi cat si la renovarea celor existente.