RUUKKI® HYYGGE

FORMA SIMPLA A FERICIRII 

CE INSEAMNA HYYGGE?

Acest cuvant danez scurt si banal, intraductibil in alte limbi, descrie tot ceea ce conteaza in viata: un sentiment de apropiere si de siguranta, de liniste si pace.

Reprezinta o arta scandinava a fericirii si afirma nevoia de confort si de a te bucura chiar si de cele mai simple momente pe care ti le ofera viata.

Cand casa este hyygge...
Devine un sanctuar pentru o intreaga familie care se reuneste si se pregateste sa infrunte provocarile lumii de afara. Le permite membrilor ei sa se bucure de compania celorlalti, ofera intimitate si ritualuri zilnice. Este un spatiu in care copiii cresc, cei dragi vin in vizita, rasetele rasuna si aroma cafelei se revarsa la lumina lumanarilor.

Un camin confortabil, modern si simplu, aproape de natura – un loc care da nastere la sentimente. Ruukki® Hyygge,
Forma Simpla a Fericirii, a fost creata pentru un astfel de camin.

RUUKKI HYYGGE

INVELITOARE METALICA MODULARA PLANA

Ruukki® Hyygge este un acoperis inovator care asociaza perfect tendintele arhitecturale moderne cu simplitatea si eleganta formei sale. Este disponibil in doua variante – cu si fara ranforsari – permitand personalizarea acoperisului in trei moduri diferite.

Tigle metalice modulare plane Ruukki Hyygge - calitate de topTigle metalice modulare plane Ruukki Hyygge - suprafata planaTigle metalice modulare plane Ruukki Hyygge - culoriTigle metalice modulare plane Ruukki Hyygge - pozitionare

Ruukki_Hyygge_z_przetloczeniami_obrot

Ruukki Hyygge V - cu ranforsari

Ruukki Hyygge

Ruukki Hyygge este o invelitoare metalica modulara plana ce prezinta numeroase beneficii:

  • este moderna, adaptata tendintelor arhitecturale actuale
  • este eleganta, estetica, datorita prinderilor ascunse
  • permite personalizarea aspectului final al acoperisului
  • are calitate premium, certificata de garantia tehnica oferita, de 40 ani si protectie organica de ultima generatie - GreenCoat Purex
  • produs de origine Nordica
  • sistem complet de accesorii moderne, bine proiectate – care intregesc aspectul, functionalitatea si durabilitatea acoperisului

SISTEM COMPLET DE ACOPERIS

Nimic nu este mai important decat o casa sigura, solida, trainica in care sa ne petrecem cea mai mare parte a vietii. Un acoperis bine proiectat reprezinta nu doar valorile estetice ale unei case, dar si siguranta si confortul acesteia. Un sistem complet de acoperis creat pentru Ruukki® Hyygge este o garantie a acestor caracteristici importante.

Acoperisul ar trebui sa includa pe langa invelitoare si accesoriile metalice, cele de siguranta pe acoperis, folia anticondens, sistemele de parazapada, elementele de ventilatie si un sistem pluvial care sa completeze armonios forma, estetica si functionalitatea acoperisului. Doar combinarea tuturor acestor elemente garanteaza aspectul perfect, durabilitatea maxima si functionalitatea impecabila a acoperisului Ruukki® Hyygge.

Vezi lista de accesorii