CONTACT

Metalhard este partener autorizat Ruukki Construction pentru importul si distributia in Romania a sistemelor de acoperisuri Ruukki.

Metalhard SRL
str. Ithaca nr. 220
Bolintin Deal
Jud. Giurgiu

Trimite un email la vanzari@metalhard.ro pentru a solicita o oferta de pret, completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne la 0720 077 470 pentru a ne adresa intrebarile tale despre produsele Ruukki.  

SOLICITA OFERTA RUUKKI

Daca ai decis deja ce tip de acoperis doresti, completeaza formularul de mai jos si vei primi oferta Ruukki direct de la Metalhard sau de la unul dintre distribuitorii parteneri Ruukki din localitatea in care ai proiectul de casa.

Iar daca nu esti inca sigur de modelul, culoarea sau profilul de acoperis potrivit casei tale, iti oferim consiliere si suport in alegerea celei mai bune solutii. Completeaza informatiile din formularul de mai jos si vom reveni cu un apel sau email in cel mai scurt timp posibil.


Ataseaza document (dimensiune maxima 5 MB)
Care este scopul pentru care colectam si procesam datele cu caracter personal? Te rugam sa vezi Politica noastra de confidentialitate.

ASISTENTA

INTREBARI FRECVENTE

Cum imi dau seama daca am nevoie de un acoperis nou? De unde pot achizitiona un acoperis Ruukki? Care este durata de viata la care ar trebui sa ma astept pentru acoperisul meu? Afla raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, pe pagina INTREBARI FRECVENTE.

DOCUMENTATIE

Daca ai nevoie de informatii specifice privind produsele, instalarea sau intretinerea acoperisurilor, verifica biblioteca noastra cu documentatie, unde vei gasi toate instructiunile sau brosurile de care ai nevoie.

INTREABA-NE

Ai intrebari la care nu ai gasit raspuns pe site-ul nostru? Doctorul Acoperis este pregatit sa iti raspunda solicitarilor tale.