ETAPELE UNUI ACOPERIS NOU

Doresti un acoperis pentru noua ta casa? Iata care sunt cele 8 etape din procesul de achizitie a unui acoperis Ruukki:

Contact

Transmite-ne solicitarea ta prin apel telefonic sau prin completarea formularului de contact. In cel mai scurt timp posibil, un distribuitor partener autorizat Ruukki te va contacta pentru a discuta in detaliu despre solicitarea ta si pentru a stabili o intalnire, in vederea intocmirii ofertei personalizate, adaptate nevoilor si bugetului de care dispui.

VIZITA DE EVALUARE

Un distribuitor autorizat Ruukki te va contacta pentru a stabili impreuna o vizita la casa care necesita un nou acoperis. Este momentul in care veti clarifica in detaliu toate aspectele proiectului, precum: modelul si culoarea acoperisului si a sistemului pluvial, suprafata si cantitatile necesare pentru invelitoare, jgheaburi si burlane, accesorii, definirea detaliilor de livrare si instalare. Iti recomandam sa discuti in avans cu distribuitorul Ruukki despre eventuale costuri ale vizitei de evaluare.

OFERTA

La scurt timp dupa vizita, vei primi din partea distribuitorului Ruukki o oferta detaliata pentru noul tau acoperis.

CONTRACTUL

Dupa acceptarea ofertei, este momentul semnarii contractului.

LIVRAREA

Ruukki livreaza produsele comandate de catre distribuitorii sai ori la depozitele acestora, ori la adresa de santier unde va avea loc montajul.

INSTALAREA

Distribuitorii si montatorii de acoperisuri Ruukki vor executa operatiile de instalare conform contractului pe care l-ai incheiat cu acestia, cu respectarea instructiunilor de instalare Ruukki.

CURATAREA

Dupa finalizarea operatiilor de instalare, montatorii vor indeparta toate obiectele ramase pe acoperis sau in sistemul pluvial, si anume: bucati de tabla, rumegus, span sau orice obiect (metalic sau nu).

INSPECTIE SI VALIDARE

Procesul de instalare a acoperisului se incheie cu o inspectie finala, in urma caruia vei primi un certificat de validare (Proces Verbal de receptie). Dupa aceasta ultima etapa, noul acoperis este pregatit sa iti protejeze casa!
Iti recomandam sa ai in vedere o revizie generala a acoperisului la interval de un an. Intretinerea acoperisului joaca un rol important in prelungirea duratei de viata a acestuia.

TE-AR PUTEA INTERESA SI..

ACOPERISURI PENTRU CONSTRUCTII NOI

Pentru acoperisul noii tale case, Ruukki iti ofera un sistem complet, ce cuprinde atat invelitoarea din tigla metalica, tabla cutata sau tabla plana model classic cat si folia anti-condens, sistemul de jgheaburi si burlane, accesoriile de etansare si fixare si accesoriile de siguranta pe acoperis.

TIGLA METALICA PENTRU ACOPERIS

Acoperisurile Ruukki din tigla metalica sunt realizate din otel nordic de cea mai buna calitate, sunt elegante, moderne si extrem de durabile, protejandu-ti casa pentru zeci de ani chiar si in cele mai vitrege conditii meteorologice.

CONTACTEAZA-NE

Suntem la dispozitia ta pentru orice solicitari, informatii despre produse si servicii sau oferte de pret pentru un acoperis nou Ruukki. Lasa-ne cateva date si te vom contacta negresit!