INTREBARI FRECVENTE

In aceasta sectiune am grupat o parte dintre cele mai frecvente intrebari atat despre produsele Ruukki cat si despre acoperisuri, in general. Evident, pot fi si altele. Daca nu gasesti informatiile pe care le cauti, contacteaza-ne si te vom ajuta sa afli raspunsuri la intrebarile tale.

Completeaza formularul de contact sau trimite-ne un email la vanzari@metalhard.ro

INTREBARI FRECVENTE DESPRE RENOVAREA ACOPERISULUI

Pe baza experientei indelungate pe care o avem in renovarea acoperisurilor, am strans cele mai frecvente probleme si intrebari din domeniu, pentru a te ajuta si pe tine in procesul de renovare al acoperisului.

INTREBARI FRECVENTE DESPRE CONSTRUCTII NOI

Alegerea corecta a acoperisului potrivit si montarea corespunzatoare a acestuia pot fi dificile atunci cand nu ai la indemana toate informatiile si nu cunosti multe aspecte esentiale. Rubrica INTREBARI FRECVENTE vine in sprijinul tau pentru a-ti oferi raspunsurile profesionistilor din domeniu.

GARANTII SI CLASE DE CALITATE

In momentul achizitionarii unui acoperis nou de la Ruukki vei primi un certificat de garantie care atesta responsabilitatea noastra ca furnizor si calitatea superioara a produselor noastre. Afla mai multe detalii despre clasele de calitate si conditiile acordarii garantiilor tehnice si estetice, mentionate in Certificatul de garantie.

ASISTENTA

INTREABA-NE

Ai intrebari la care nu ai gasit raspuns pe site-ul nostru? Doctorul Acoperis este pregatit sa iti raspunda solicitarilor tale.

DOCUMENTATIE

Daca ai nevoie de informatii specifice privind produsele, instalarea sau intretinerea acoperisurilor, verifica biblioteca noastra cu documentatie, unde vei gasi toate instructiunile sau brosurile de care ai nevoie.

SOLICITA OFERTA RUUKKI

Transmite-ne solicitarea de oferta pentru un acoperis Ruukki si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.