Galerie VIDEO

Am creat aceasta galerie de fisiere video pentru a-ti oferi, intr-un singur loc, mai multe detalii si informatii cu privire la produsele si sistemele de acoperisuri Ruukki, la particularitatile constructive si avantajele competitive sau la modul lor de instalare si intretinere.

Ruukki inoveaza continuu si lanseaza pe piata produse originale, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international, care apoi sunt copiate de alti producator. Forma si aspectul copiilor realizate de acestia imita produsele Ruukki, insa forma profilului rezultat,  calitatea materiilor prime folosite, tehnologiile de productie  – fac o mare diferenta intre profilul original Ruukki si imitatiile din piata. Ruukki isi asuma intreaga responsabilitate pentru calitatea, conformitate si originalitatea produselor pe care le produce, oferind garantii extinse de pana la 50 ani si durata adecvata de viata.

Asigura-te ca ai toate informatiile direct de la Ruukki sau de la distribuitorii autorizati, inainte de a decide ce acoperis oferi casei tale!

Pentru a fi la curent cu documentatia actualizata sau pentru a te informa atunci cand adaugam un document nou, te rugam sa te inregistrezi aici.

CLASSIC® SILENCE

Tehnologie de ultima generatie, silentiozitate maxima, calitate si durabilitate de neegalat - atributele noului profil de acoperis Ruukki Classic ® Silence.

Am sintetizat pe scurt, in acest fisier video, principalele caracteristici si avantaje ale noului profil de acoperis Ruukki Classic® Silence - produs in Finlanda.

CLASSIC®
100% ETANS

Pentru ca stim cat de importanta este durabilitatea unui acoperis si pentru ca la Ruukki punem mare pret pe aceasta caracteristica, am facut un simplu test de etanseitate al profilului de invelitoare Ruukki Classic®, comparand proprietatile sale cu cele ale unui produs de la concurenta. Vezi rezultatul in acest fisier video.

MONTAJ CLASSIC®

Serviciile de montaj fac de cele mai multe ori diferenta intre un acoperis de calitate si unul care iti poate crea mari probleme in timp. Nu este suficient sa cumperi cel mai performant profil de invelitoare. Pentru un acoperis etans, sigur, frumos, durabil - te sfatuim sa dai atentie si la serviciile de montaj. Apeleaza la specialisti, la firme autorizate, la profesionisti care respecta instructiunile date de producator, pentru ca tu sa te bucuri in final de acoperisul mult visat si de o viata fara griji!

Consulta si manualul de montaj al profilelor de acoperis Classic.

MONTAJ FINNERA®

Ruukki Finnera® este un profil modular de tigle metalice, cu dimensiuni mici comparativ cu alte modele de invelitori, extrem de usor de montat chiar si de catre persoane care nu au calificarea sau experienta in domeniu. Are un contur revolutionar, profilul fiind indoit spre interior si finisat pe latura inferioara. Si asta inseamna o si mai buna rezistenta la intemperii, dublata de un aspect estetic de neegalat.

Consulta si manualul de montaj al profilelor de acoperis din tigla metalica Finnera.

MONTAJ ARMORIUM®

Ruukki Armorium® este un model de tigla metalica recomandat in special cladirilor cu suprafete mai mari precum vile, pensiuni, hoteluri, restaurante sau case de vacanta. Forma inalta a profilului, de 80 mm, ii asigura acoperisului prestanta si design unic, punand in valoare arhitectura cladirii.
Comparativ cu alte modele de tigle metalice, Armorium prezinta cateva particularitati de montaj.

Pentru detalii, consulta si manualul de instalare al tiglelor metalice Armorium.

ACOPERISUL RUUKKI

Proiectat pentru a-ti oferi o viata fara griji.

Inca de la etapa de planificare a proiectului pentru renovarea sau construirea unei case, Ruukki iti ofera consultanta de specialitate si suport in alegerea modelului potrivit de acoperis, perfect adaptat nevoilor si bugetului tau.

ASISTENTA

INTREBARI FRECVENTE

Cum imi dau seama daca am nevoie de un acoperis nou? De unde pot achizitiona un acoperis Ruukki? Care este durata de viata la care ar trebui sa ma astept pentru acoperisul meu? Acceseaza pagina INTREBARI FRECVENTE si vei afla raspunsurile.

INTREABA-NE

Ai intrebari la care nu ai gasit raspuns pe site-ul nostru? Doctorul Acoperis este pregatit sa iti raspunda solicitarilor tale.

SOLICITA OFERTA RUUKKI

Transmite-ne solicitarea de oferta pentru un acoperis Ruukki si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.