NOUA INVELITOARE METALICA MODULARA
RUUKKI® FRIGGE

Ruukki® Frigge este un acoperis inovator realizat din profile metalice modulare care asociaza perfect tendintele arhitecturale moderne cu simplitatea si eleganta formei sale. 
Geometria profilului Ruukki® Frigge si modul in care acesta a fost proiectat, ii confera acoperisului o serie de caracteristici unice, inovatoare.


VEZI CARACTERISTICILE UNICE ALE RUUKKI®  FRIGGE

ACOPERISURILE METALICE RUUKKI TREC TESTUL TIMPULUI

55ani_editabil_final_v4.3
Cu o experienta internationala de peste 55 ani in domeniul acoperisurilor, Ruukki inoveaza continuu si lanseaza pe piata invelitori metalice originale, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international.

Pentru un acoperis metalic de cea mai inalta calitate si durabilitate, alege Ruukki. Alege originalul!


OFERA-I CASEI TALE UN ACOPERIS METALIC RUUKKI, 

PENTRU O VIATA FARA GRIJI


Inca de la etapa de planificare a proiectului pentru renovarea sau construirea unei case, Ruukki iti ofera consultanta de specialitate si suport in alegerea modelului potrivit de acoperis metalic, perfect adaptat nevoilor si bugetului tau.

Acoperisurile metalice Ruukki sunt usor de cumparat, usor de montat si usor de intretinut.
Acestea sunt disponibile la nivel national printr-o retea extinsa de distribuitori si montatori specializati si acreditati, pregatiti sa vina in intampinarea solicitarilor tale cu o gama variata de modele si culori, in sistem complet, alaturi de jgheaburi si burlane, accesorii de fixare, accesorii de etansare si de siguranta pe acoperis.


O GAMA VARIATA DE MODELE DE
ACOPERISURI METALICE

Portofoliul Ruukki include o gama variata de modele si culori de invelitori metalice pentru acoperisuri: 

- tabla tip tigla (tigla metalica)
- tabla plana prefaltuita Classic (tip click)
- tabla pentru acoperisuri faltuite manual (TSP) 
- tabla cutata (profile trapezoidale cu cuta mica) 

Vezi modele de invelitori metalice Ruukki

Noul ACOPERIS Ruukki Classic® Silence

Modelul Ruukki Classic® C Silence asigura acoperisului casei tale etanseitate sporita, durabilitate si o estetica aparte. Stratul de membrana fono-absorbanta lipit pe interiorul profilului preia vibratiile acoperisului si asigura izolatie fonica suplimentara, conferind astfel silentiozitate maxima.

Mai multe detalii despre Ruukki Classic® Silence

Vezi in fisierul VIDEO de mai jos detalii despre noul model de acoperis din tabla plana prefaltuita Ruukki Classic® Silence, produs in Finlanda!

0:00 / 0:00

RENOVEAZA-TI ACOPERISUL CU RUUKKI

Peste 40.000 de clienti aleg acoperisurile Ruukki in fiecare an. Pentru ca ne recomanda seriozitatea, diversitatea gamei, garantia inaltei calitati si durabilitatea unui acoperis care rezista impecabil timp de zeci de ani. Renoveaza acoperisul casei tale cu Ruukki si te vei convinge singur!

TIGLA METALICA PENTRU ACOPERIS

Acoperisurile Ruukki din tigla metalica sunt elegante, moderne si extrem de durabile, protejandu-ti casa in toate circumstantele. Sunt usor de cumparat, usor de montat si usor de intretinut, fiind proiectate pentru o viata fara griji.

SIMULATOR MODELE ACOPERISURI

Experimenteaza diverse forme si modele de acoperis.
Combina in aplicatia Ruukki forme arhitecturale de case, modele si culori de invelitori, culori ale sistemului pluvial, ale fatadei sau tamplariei - si vezi cum ar putea arata casa visurilor tale!

Care este scopul pentru care colectam si procesam datele cu caracter personal? Te rugam sa vezi Politica noastra de confidentialitate.