CONTACTE

Sunați la departamentul nostru de relații cu clienții la numărul de telefon: +380 50 3536570 pentru a solicita o ofertă sau pentru a solicita informații despre serviciile noastre.

Răspundem la întrebări la telefon în timpul programului de lucru (09: 00-18: 00).

CERERE DE OFERTĂ

Bine v-am găsit, vreţi să cumpăraţi materiale de acoperiș Ruukki? Atunci completați formularul, iar managerul nostru vă va contacta pentru a vă oferi cea mai bună opțiune pentru proiectul de acoperiș al Dvs. 

Dacă încă vă gândiți de ce materiale aveți nevoie pentru o instalație calitativă a acoperișului, managerul nostru vă va oferi sfaturi profesionale, pentru a vă ajuta să evitaţi problemele cu alegerea materialelor de acoperis.

Add attachment (max size 5MB)

UNDE PUTEŢI CUMPĂRA

Puteți avea încredere în revânzătorii noștri calificați și fiabili. Găsiți magazinul pe hartă sau introduceţi orașul sau codul poștal. Distribuitorul local vă va ajuta să formulați cererea și să alegeți soluția necesară: de la produse individuale până la pachetul complet de acoperiș Ruukki.

  Distribuitori Ruukki

  LINK-URI RELEVANTE

  TABLE DE ACOPERIS

  Acoperişurile de oțel Ruukki de calitate superioară protejează casele de mai mult de 50 de ani. Durabilitatea și calitatea lor sunt incontestabile. Din gama noastră largă de culori și stiluri, veți găsi cu siguranță o opțiune perfectă pentru casa dvs. Fie că este stil modern sau tradițional, sau oricare altul.

  SISTEME PLUVIALE

  Ruukki este un sistem complet care include toate elementele necesare pentru a asambla sistemul ideal de drenare a apelor pluviale. Asortimentul nostru include jgheaburi, burlane, elemente de fixare a jgheburilor și accesorii inovatoare de diferite dimensiuni și culori. Produsele noastre sunt disponibile în versiuni rotunde și pătrate cu o garanție de 20 de ani.

  ELEMENTE DE SIGURANŢĂ PE ACOPERIŞ

  Elementele de siguranţă pe acoperiș, cum ar fi scările, opritorile de zăpadă și podeţele de acoperiș, reprezintă un supliment necesar pentru acoperișul casei dumneavoastră. Aceste elemente vă permit să vă mișcați în siguranță pe acoperiș în timpul întreținerii acestuia oferind, totodată, siguranță şi celor din jur..