mărci-comerciale

Vă rugăm să citiți cu atenție aceste instrucțiuni și condiții înainte de a folosi marca comercială pentru produsele și serviciile Ruukki.

CONDIŢII GENERALE

Denumirea companiei este Ruukki, iar sloganul este Building your tomorrow ( «Noi construim viitorul dvs") și denumirea produselor Ruukki sunt mărci comerciale pentru mărfuri și servicii sau mărci înregistrate pentru produsele corporaţiei Rautaruukki, precum și a companiilor sale fiice (în continuare - Ruukki). Mărcile comerciale pentru produse și servicii Ruukki reprezintă proprietatea intelectuală fiind considerate active importante și valoroase ale corporației.

Citiţi cu atenție următoarele instrucțiuni pentru utilizarea corectă a mărcilor comerciale pentru produsele Ruukki. Aceste instrucțiuni se referă la angajații, clienții, licențiații Ruukki și la alte părți terțe care folosesc mărcile comerciale  pentru produsele Ruukki.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE A LOGOULUI ȘI DENUMIRII PRODUSELOR RUUKKI

Puteţi să faceţi referinţă la compania Ruukki și la produsele sale folosind mărcile corespunzătoare pentru mărfuri, cu condiția ca aceste referinţe sunt valabile, corecte, nu duc în eroare și respectă aceste reguli, care pot fi modificate periodic de către compania Ruukki la discreția sa. Denumirea produselor Ruukki sau a logoului Ruukki nu se vor asocia niciodată cu alte denumiri de produse, servicii, mărci comerciale pentru produse, logouri sau denumiri de companii. De asemenea nu puteți folosi mărcile şi emblemele, asemănătoare mărcilor și emblemelor Ruukki la nivel de confuzie.

UTILIZAREA LOGOULUI  RUUKKI

Компанія Ruukki обмежила використання логотипа Ruukki лише певними партнерами, яким Ruukki надала ліцензію або письмовий дозвіл. Якщо ви маєте ліцензію на використання логотипа Ruukki, дотримуйтесь настанов, наданих вам згідно з ліцензійною угодою.

Якщо ви не маєте ліцензії на використання логотипа Ruukki, ви можете використовувати назву Ruukki в тексті, коли посилаєтесь на походження продукції. Зверніть увагу, що з назвою Ruukki не можна використовувати символи знаків для товарів ® і ™, коли мова йде про Ruukki як компанію.

Если вы заинтересованы в получении лицензии на использование логотипа Ruukki, обратитесь в локальный отдел продаж

utilizarea denumirilor produselor RUUKKI

Denumirea produselor Ruukki, care reprezintă mărcile comerciale ale produselor sau mărci comerciale înregistrate ale produselor, se aplică regulile de mai jos:

• Odată cu utilizarea denumirii produselor Ruukki ar trebui să utilizeze simbolurile mărcilor comerciale pentru produse ® sau ™, în funcție de faptul dacă marca respectivă este înregistrată sau declarată pentru înregistrare în regiunea în care este utilizată. Pentru a afla ce caractere trebuie să utilizați, contactaţi distribuitorului sau departamentul drepturi de proprietate intelectuală al companiei Ruukki.

• Nu schimbați mărcile comerciale ale produselor, nu schimbaţi denumirile la plural (de exemplu, Puralo, Purala) sau la cazul posesiv.

• Mărcile comerciale ale produselor se vor tipări întotdeauna cu caractere latine. Nu combinați mărcile comerciale ale produselor cu oricare alte mărci sau denumiri de produse.

• În funcţie de posibilitate, în materialele de marketing trebuie adăugată următoarea clauză cu privire la drepturi de autor: "Ruukki, Rautaruukki și denumirile produselor Ruukki sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale produselor corporaţiei Rautaruukki".

• Nu aplicați mărcile comerciale Ruukki pe produse prin imprimare sau prin orice alte mijloace.

DENUMIRILE ŞI MĂRCILE COMERCIALE CARE NU SE MAI UTILIZEAZĂ

Denumirile comerciale care nu mai sunt utilizate de către companie Ruukki, cum ar fi Rannila și Gasell, sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale produselor Ruukki în Finlanda și în alte țări. Însă aceste denumiri nu ar trebui să fie folosite atunci când se face referinţă la compania Ruukki, companiile sale fiice sau produsele sale.