Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Метални конструкции, сандвич панели и фасадни облицовки - включително управление на проекти от вътрешен дизайн до построяване на сградата.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА СТОМАНЕНИТЕ ПОКРИВИ

Металният покрив е нещо повече от покривни листове. Също така включва подкоснтрукция, системи улуци, продукти за безопасност на покрива, обшивки и много други елементи и аксесоари, както е показано на снимката по-долу.

Components
 1. Покривен лист - метална керемида
 2. Система улуци 
 3. Стълби
 4. Снегозадържане
 5. Покривен мост
 6. Билни елементи
 7. Верге оформление
 8. Профили за стрехи
 9. надолучни поли 
 10. облицовки на Комини
 11. Улами
 12. Съединителни обшивки
Най-важната предпоставка за здрав покрив е, всички отделни части да са подбрани внимателно и да работят добре, както функционално, така и визуално. Вашият покрив е повече от покривни листове-метални керемиди, всички отделни части на вашия покрив са важни, от най-малките винтове и болтове до големите покривни листове и стълби. И всяка част играе важна роля, за да направи покривът ви сигурен, издръжлив и привлекателен.

С подходящите материали, правилното монтиране и добрата поддръжка можете да гарантирате, че имате добре функциониращ покрив. Покривните листове метлани керемиди защитават къщата и конструкцията й от дъжд, вятър и сняг. Те са и най-видимата особеност на вашия покрив и определят неговия вид - дори и самоличността на вашия дом.
Ruukki_roof_parts_understructure
 1. Подложка
 2. греда
 3. Вентилационна лента
Обшивките, уплътненията и окомплектовките са важни елементи при изпълнението на довършителните работи върху вашия покрив. Те свързват различните елементи на вашия покрив плътно заедно, което го прави безпроблемен, визуално привлекателен и съгласуван. Системите улуци, водосточни тръби, водни колектори и други елементи, които ефективно отвеждат дъждовната вода в канализационната система.
 
Продуктите за безопасност на покрива, стълби, покривни мостове и предпазители за сняг гарантират, че придвижването на покрива е безопасно; например при поддържане или почистване. Снегозадържането предотвратяват снега и леда да се плъзгат по покрива ви и да падат върху хора под него, а стълбите предлагат важни аварийни маршрути в случай на пожар. В някои страни някои продукти за безопасност на покрива, като стълби, снегозадържане и покривни мостове, са задължителни по закон да бъдат част от вашия покрив, затова не забравяйте да проверите това с местните власти.
 
Обшивките осигуряват контролирани и водонепроницаеми отвори за вашия покрив. Такива отвори включват комини, покривни прозорци и вентилационни тръби.
 

Повече информация

Разберете повече за нашите покривни продукти и ремонт на стари покриви или ни се обадете директно

Ремонт на стар покрив

Прочети повече за ремонт на стар покрив с покривни продукти на Ruukki 

Ново строителство

Прочетете повече за използването на покривни продукти Ruukki в новата сграда.

Покривни листа ламарина

Металните покривни системи на Ruukki защитават вашият дом при всякакви условия. Нашите покриви са изключително устойчиви и стилни. Сравни различните профили и цветове, за да изберете най-доброто за вашият дом.  

Поискай оферта

Ако желаете да оставите заявка за оферта, моля попълнете формата тук и ние ще се свържем с вас.