Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Метални конструкции, сандвич панели и фасадни облицовки - включително управление на проекти от вътрешен дизайн до построяване на сградата.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

ЦЯЛОСТЕН ПОКРИВ RUUKKI® HYYGGE

Няма нищо по-важно от добър, безопасен, сигурен дом, в който прекарваме по-голямата част от своя живот. Добре проектираният покрив не придава само естетична стойност на дома, но той гарантира и неговата безопасност и комфорт. Цялостната покривна система, създадена за Ruukki® Hyygge е гаранция за тези важни принципи

Цялостният покрив трябва да съдържа няколко елемента от покривна комуникация, системи за защита от сняг, вентилационни системи и специално проектиран набор от облицовки, които съответстват на формата и функцията на покрива. Само комбинацията на всички тези елементи гарантира перфектният външен вид, правилното представяне и дългите години безукорно функциониране на покривите Ruukki® Hyygge.

RUUKKI® HYYGGE КАПАК ЗА БИЛО

Свържете се с нас тук

Добавете прикачен файл (макс. размер 5MB)

Свързани линкове

Покривни листа ламарина

Стоманени покриви Ruukki защитават вашия дом при всякакви обстоятелства.Те също са изключително издръжливи и безкраен стил.Сравни различните профили и цветове, за да намерите най-добрия за вашия дом.

СИСТЕМИ ЗА ВОДООТВЕЖДАНЕ

Системите за водоотвеждане на Ruukki гарантират, че водата се отвежда от сградата.