Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Метални конструкции, сандвич панели и фасадни облицовки - включително управление на проекти от вътрешен дизайн до построяване на сградата.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

RUUKKI® HYYGGE

СЕМПЛАТА ФОРМА НА ЩАСТИЕТО 

КАКВО ОЗНАЧАВА HYGGE?

Тази кратка, скромна дума на датски, която е непреводима, описва всичко, което има значение в живото: усещането за близост и сигурност, спокойствието и комфорта.

Тя представя скандинавското изкуство за щастие и заявява необходимостта от комфорт и радостта от семплите удоволствия.

Когато домът е hygge....
той се превръща в безопасно място за цялото семейство, което се събира заедно и се подготвя, за да се изправи срещу предизвикателствата на външния свят. Този дом позволява на всеки един от неговите обитатели да се наслади на компанията на другите, на задушевността и на ежедневните ритуали. Той е място, където израстват децата, където на гости идват любими хора, ехти смях и се лее кафе на светлината на свещи.

Семпъл, модерен, комфортен дом, близо до природата – място, което пробужда чувства. Ruukki® Hyygge, Семплата форма на щастие, е създаден за такъв дом.

RUUKKI HYYGGE

ПЛОСЪК МОДУЛЕН ПОКРИВ

Ruukki® Hyygge е иновативен покривен продукт, отговарящ перфектно на съвременните архитектурни тенденции, със своята семпла и елегантна форма.

high_quality_BG3colors_BGsmooth_BG3patterns_BG

Ruukki_Hyygge_z_przetloczeniami_obrot

Ruukki Hyygge V с канали

Ruukki Hyygge без канали

Ruukki® Hyygge плосък модулен покрив представлява:

  • модерен и иновативен покривен продукт, съответстващ
  • на съвременните архитектурни тенденции, с висока естетика със скрит монтаж
  • налични са 3 шарки, които да направят Вашия покрив уникален
  • плосък, модулен покрив, произведен в съответствие с клас на качество Ruukki 40 - с покритие GreenCoat Purex, с 40 години техническа и 15 години естетическа гаранция
  • изработен от скандинавска стомана
  • цялостен покривен пакет с всички принадлежности

ЦЯЛОСТЕН ПОКРИВЕН ПАКЕТ

Няма нищо по-важно от добър, безопасен, сигурен дом, в който прекарваме по-голямата част от своя живот. Добре проектираният покрив не показва само естетическата стойност на даден дом, но и неговата безопасност и комфорт. Цялостната покривна система, създадена за Ruukki® Hyygge, е гаранция за тези важни принципи. Цялостният покрив трябва да съдържа няколко елемента от покривна комуникация, системи за защита от сняг, вентилационни системи и специално проектиран набор от облицовки, които съответстват на формата и функцията на покрива. Само комбинацията на всички тези елементи гарантира перфектният външен вид, правилното представяне и дългите години безукорно функциониране на покривите Ruukki® Hyygge.

Отиди в „Принадлежности“