Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Метални конструкции, сандвич панели и фасадни облицовки - включително управление на проекти от вътрешен дизайн до построяване на сградата.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Ремонти или ново строителство, никога не е било по-лесно да се планира и изпълни проект за нов покрив - Ruukki е перфектната опция, когато искате висококачествен покрив с бърз монтаж и неповлиян от времето стилен външен вид.

RUUKKI ROOF ПРАВИ ЖИВОТЪТ ВИ ПО-ЛЕСЕН

С Ruukki можете да разчитате, че вашият покривен проект ще бъде лесен, бърз и приятен. Ние ще сме с вас по време на целия процес и нашите специалисти по покриви са готови да ви помогнат, когато имате нужда.

Всичко, което правим, е да правим живота ви по-лесен. Дългата история на нашата фирма в покривните работи, високо квалифицираният персонал и изключителното качество на продуктите ви гарантират безпроблемен покрив, който ще ви служи десетилетия.

 

РЕМОНТИТЕ НА ПОКРИВА СЕ ИЗВЪРШВАТ ЛЕСНО С RUUKKI

Когато се нуждаете от нов покрив, пакетът покриви на Ruukki е доброто решение. Всяка година над 40 000 клиенти избират покрив Ruukki. Нашите гаранции са за високо качество в продължение на десетилетия.

СГРАДИ С ПОКРИВ RUUKKI

Строителството на къща е предизвикателство - защо да не направим възможно най-лесния покрив? Изберете стоманен покрив Ruukki за вашия нов дом и можете да получите всичко от едно и също място: покривни ламарини, отводнителна система - улуци, аксесоари за безопасност на покрива и монтаж.

НИЕ СМЕ ТУК, ЗА ДА ВИ СЛУЖИМ!

Ако сте готови да купите, свържете се с нас тук. Ако все още имате въпроси относно ремонти на покриви или покривите на Ruukki, изпратете ни заявка за контакт или намерете най-близкия представител.