Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Метални конструкции, сандвич панели и фасадни облицовки - включително управление на проекти от вътрешен дизайн до построяване на сградата.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА

Чувствате се готови да купите? Попълнете формата и нашият търговски екип ще се свърже с вас с оферта. Ако все още обмисляте това, от което се нуждаете, можем да помогнем; разкажете ни за вашия проект за покрив и ще ви помогнем да откриете най-доброто решение за вашия покрив.
Добавете прикачен файл (макс. размер 5MB)

НАМЕРИ ПРЕДСТАВИТЕЛ

Ние работим в България чрез внимателно подбран партньор: R.K.I. България ООД. Свържете се с нас директно по телефона или по елек

ВРЪЗКИ

Често задавани въпроси

Как да разбера дали имам нужда от нов покрив? Къде мога да закупя покрив Ruukki? Колко години мога да очаквам покривът ми да издържи? Получете всички отговори от нашата страница за „Често задавани въпроси“.

Покривни листа ламарина

Стоманени покриви Ruukki защитават вашия дом при всякакви обстоятелства.Те също са изключително издръжливи и безкраен стил.Сравни различните профили и цветове, за да намерите най-добрия за вашия дом.

библиотека с документи

Ако имате нужда от конкретна информация за продуктите, монтажа или поддръжката, разгледайте нашата библиотека с документи за всички инструкции или брошури, от които се нуждаете. Ние също така сме горди да представим нашите сертификати за околната среда и качество