Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Метални конструкции, сандвич панели и фасадни облицовки - включително управление на проекти от вътрешен дизайн до построяване на сградата.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

Защо да ремонтирате

old-roof

Вашият покрив изглежда ли стар и амортизиран?

Вашият покрив може да изглежда стар и амортизиран, или цветът му е избелял или желаете вашата къща да изглежда по-хубава от вашият съсед. Понякога просто измиване на вашият покрив е достатъчно, за да решите проблема.

В други случаи - например ако имате ръжда по старият покрив, може да се боядиса, но амортизираният изглед и старият покрив може да е знак, че трябва да се ремонтира целипт покрив. 

Прочети повече за почистване и пребоядисване на покрив и улуци.

Maintenance-6

Вашият покрив нуждае ли се от постоянно почистване или имате ли нужда от често пребоядисване?

Независимо от материала, от който е направен покривът ви, все още се нуждае от поддръжка от време на време. Препоръчваме ви да проверявате покрива си най-малко два пъти годишно, ако трябва да го почиствате и поправяте често означава, че може да има нещо грешно. Животът с стоманен покрив е лесен. В сравнение с например бетонен покрив или битумен покрив, мръсотия и кал не се задържат по стоманени покриви и растежът на мъх е минимален. Стоманеният покрив е лесен за измиване, когато е необходимо, и ще издържи при всякакви метеорологични условия.

Навременното ремонтиране и обновяване на вашия покрив е по-добро решение, отколкото да се действа само когато възникнат големи проблеми. Ако имате някакви проблеми с покрива си, препоръчваме да действате незабавно. Отлагането на решението Ви може да доведе до значително по-големи разходи в резултат от, например, евентуални течове и поява на мухъл върху вашия дом. Винаги е по-добре да действате, преди да е станало твърде късно.
 
Прочети повече за поддръжка на вашият покрив
roof-moss

Вашият покрив тече ли? Дали се събира влага?

Повредите по вътрешните стени и конструкцията на покрива от водата обикновено е знак, че покривът ви се нуждае от незабавен ремонт за отстраняване на течове и / или вашата система улуци не насочва водата така, както трябва.

Причините за тези проблеми често са лесни за откриване, така че проверете покрива си за повредени и хлабави или липсващи винтове, ясно видими проблеми. Трябва редовно да проверявате покрива си, тъй като бързите промени в атмосферния въздух често оказват влияние върху скобите и винтовете.

Не забравяйте също така да проверите дали подконструкцията на покрива ви е подходящо вентилирана. Лошата циркулация на въздуха, комбинирана с влага, може да доведе до сериозни проблеми с плесените.

Ако откриете сериозни проблеми с повредени части или влага, свържете се с нашите професионалисти за повече информация за това, как най-добре да се грижите за вашия покрив.
Задайте въпрос за покрива от нашите професионалисти
 
Задай въпрос на нашите професионалисти
Maintenance-8

Помислихте ли да подобрите изолацията на вашият покрив?

Изолацията е жизненоважна част от вашата къща: добрата изолация и херметическото уплътняване поддържат вашия дом топъл през зимата и хладно през лятото. Правилната изолация също влияе върху енергийните разходи за отопление и климатизация.

Откриването на недостатъчна изолация през зимата е лесно. Ако виждате висулки от корнизи или участъци на покрива без сняг, покривът ви губи топлина, което означава, че трябва да подобрите изолацията си.

Подобряването на изолацията на вашия покрив може да се извърши най-ефикасно, за да се спести време и пари, като комбинирате тази работа с цялостноте обновяване на покрива. 
unsafe-roof

Сигурен ли е вашият покрив?

Трябва да имате работещи системи за безопасност на покрива си, за да гарантирате сигурен достъп. Поддържането на покрива е безопасно, когато разполагате с необходимото оборудване. Продуктите за безопасност на покрива включват стълби, покривни мостове и предпазители за сняг.

Снегозадържането предотвратява падането на снега и леда от вашия покрив на хора под него, а стълбите служат като основни аварийни пътища в случай на пожар. В някои държави някои продукти за безопасност на покрива се изискват от закона като част от вашия покрив, затова не забравяйте да проверите това с местните власти.

Преминете през всеки от продуктите за безопасност на покрива (стълби, покривни мостове и снегопочистващи средства) и се уверете, че те са здраво закрепени към покрива. Проверете също и каквито и да било други аксесоари, които можете да имате на покрива си, като се уверите, че всички са поставени правилно на място.
Не забравяйте, че подходящите продукти за безопасност са предназначени да защитят вас, вашия покрив и други хора.

Прочетете повече за покривни продукти за безопасност
asbestos

Вашият покрив съдържа ли опасни и нездравословни материали?

Покривните материали с азбест бяха широко използвани до 80-те години, толкова много къщи и обществени сгради днес имат покривни материали, които съдържат азбест.
Покривните материали с азбест не са опасни, ако са в добро състояние. Ако подозирате, че покривът ви има материали, които съдържат азбест, свържете се с нашите професионалисти за съвет преди да започнете проекта си за нов покрив.

Възстановяването или разрушаването на стар покрив може да изложи хората на вредни азбестови влакна. Азбестът може да причини сериозни здравословни проблеми, особено на белите дробове. Когато става въпрос за разрушаване на покрив с азбест, винаги използвайте професионалисти.

Някои държави предлагат и финансова помощ при обновяване на покрив с азбест. Свържете се с местните власти или професионалистите ни за повече информация.

Задай въпрос на нашите професионалисти
Monterrey-reference-7

Продавате ли вашата къща и бихте ли желали по-висока цена за нея?

Нов покрив ще подобри визуално вашата къща. Имайки ремонтиран покрив преди преди продажбата на вашата къща може да увеличи интересуващите се клиенти и да намали срока за продажба. 

Вижте нашите продукти

Повече информация

Научи повече за покривните продукти и ремонт на стар покрив или се свържете с нас директно.

Ремонт на стар покрив

Прочети повече за ремонт на стар покрив с покривни продукти на Ruukki.

Покривни листа ламарина

Стоманени покриви Ruukki защитават вашия дом при всякакви обстоятелства.Те също са изключително издръжливи и безкраен стил.Сравни различните профили и цветове, за да намерите най-добрия за вашия дом.

ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА

Ако искате да оставите заявка за оферта, попълнете формата тук и ние ще се свържем с вас.