Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Метални конструкции, сандвич панели и фасадни облицовки - включително управление на проекти от вътрешен дизайн до построяване на сградата.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

РЕМОНТИТЕ НА ПОКРИВА СЕ ИЗВЪРШВАТ ЛЕСНО С RUUKKI

РЕМОНТИ

Когато се нуждаете от нов покрив, покривните системи на Ruukki са най-доброто решение. Нашите метални покриви са произведени във Финландия и са известни с тяхната издръжливост; всяка година над 40 000 клиенти избират покрив Ruukki. Нашите гаранции гарантират високо качество в продължение на десетилетия.

Изберете нашата услуга за монтаж и можете да сте сигурни, че новият ви покрив ще бъде монтиран в съответствие с инструкциите. Нашите специалисти могат да ви помогнат с всяка стъпка от планирането до монтажа, което ще доведе до идеалното покривно решение за вас и вашият дом.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

ЗАЩО RUUKKI

50-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО 

Класовете за качество на Ruukki улесняват избора на подходящия покрив. Нашата гама предлага перфектния вариант за всякакъв вид строителство, употреба и нужда. Класът за качество гарантира произхода, качеството и издръжливостта на продукта и определя техническия гаранционен период.

Прочетете повече относно класовете за качество  
 

Патентиран метод на боядисване 

В много от нашите продукти използваме GreenCoat цветно покритие стомана. GreenCoat е технология, базирана на биологични технологии (BT), където значителна част от традиционните нефтени продукти се заместват със шведско рапично масло. Продуктите на GreenCoat са силно устойчиви на корозия, UV радиация, както и драскотини. Те осигуряват на строителите лек материал, който е лесен за работа дори до -15 ° C.

Прочетете повече за GreenCoat

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Нашите покривни системи включват всичко нужно, дори можем да доставим и монтираме вашия нов покрив. Нашите специалисти ще монтират вашия покрив по най-добрия начин - и това отнема само няколко дни. Ние ще сме с вас по целия път от първоначалното планиране до монтажа. Оставете отговорностите на нас и се насладете на най-лесния ремонт в живота ви.

Заявка за оферта

ПЪРВОКЛАСНИ ПРОДУКТИ

Ruukki произвежда покриви във Финландия повече от 50 години. Ние непрекъснато развиваме нашите продукти и услуги, за да създадем възможно най-добрите продукти за вас. Всички наши продукти са с най-високо качество - издръжливи, надеждни и със CE маркировка.

Вижте нашата продуктова оферта

ИЗВЕСТНА СЪВМЕСТИМОСТ 

Строителните специалисти разбират и знаят за качеството на нашите покриви; почти всеки сглобен дом има покрив Ruukki. Лесният монтаж и съвместимостта на продуктите правят Ruukki добър избор за всеки проект на къща.

ЛЕК, НО ЗДРАВ

Стоманата е дълготраен, надежден покривен материал. Тя е лека, което я прави идеална за ремонти, тъй като покривните ферми не трябва да бъдат подсилени. Стоманата може лесно да се формова така, че да следва формите и ъглите на покрива.

ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА ПОКРИВНИТЕ РЕМОНТИ

ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА СТОМАНЕНИТЕ ПОКРИВИ

Защо стоманеният покрив е най-добрият вариант за вашия нов дом? Научете повече за структурите и особеностите на стоманения покрив и ще разберете, защо това е покривът, от който се нуждае вашият дом.

НАЧАЛО

И така вашият покрив има нужда от ремонт. От къде да започнете? Прочетете подробното ни описание как протича ремонта на покрива и ще знаете какво да очаквате.

Защо да ремонтирате?

Влошаването на външния вид и скъпата поддръжка са често срещани причини за ремонтиране на покрива. Мащаба на ремонта може да варира от бързо боядисване до смяна на целия покрив. Знаете ли за течове, мухъл или недостатъчна изолация?

СГРАДИ С ПОКРИВ RUUKKI

Разгледайте нашата галерия и вижте как един нов стоманен покрив може да даде нов облик на цялата къща. Има много опции за цвят и стил. Дали някой от тези покриви съответства на вашия дом?

Pienola_2_valmis (2) Monterrey Monterrey Hůrka - Copy Hustopeče nad Bečvou - nová fasáda Sokolského Domu Monterrey

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ПОКРИВНИ РЕМОНТИ

  • Мога ли още да живея в къщата си, когато се монтира покривът?
  • Как да заменим покрив от азбест със стоманен покрив?
  • Как мога да взема правилните размери на покрива?

Когато обмисляте ремонт на покрив, вероятно имате много въпроси в съзнанието си. Не се притеснявайте - нашите специалисти по покриви вече са отговорили на тях на страницата ни с често задавани въпроси. Намерете цялата полезна информация за разходите, поддръжката, продуктите за безопасност и много други теми.

Вижте „Често задаваните въпроси за ремонт на покриви“

ПРОДУКТИ

Колкото по-малко проблеми трябва да решите, толкова по-добре. Изберете стоманен покрив Ruukki и можете да получите всичко от едно и също място: покривни ламарини, системи за водоотвеждане, продукти за безопасност на покрива и монтаж. Също така предлагаме покриви с вградени панели за слънчева енергия. Бихте ли се заинтересували от покрив с възможности за генериране на енергия?

Покривни листа ламарина

Стоманени покриви Ruukki защитават вашия дом при всякакви обстоятелства.Те също са изключително издръжливи и безкраен стил.Сравни различните профили и цветове, за да намерите най-добрия за вашия дом.

СИСТЕМИ ЗА ВОДООТВЕЖДАНЕ

Системите за водоотвеждане на Ruukki гарантират, че водата се отвежда от сградата.

Finnera

Новият и иновативен дизайн на Finnera прави вашия покрив не само красив, но и изключително издръжлив и практичен.

Проектирайте вашия мечтан дом

Любопитно ли ви е как ще изглежда обновената ви къща с покривите на Ruukki, опитайте нашия нов инструмент за визуализация Проектирай своя мечтан дом.

...Проектирай своя мечтан дом тук!

Monterrey

Monterrey е един от нашите най-популярни дизайнерски проекти за покривни метални керемиди, които са солиден избор за собственик на жилище, съобразен със стила.

КАК ДА КУПИТЕ

 
Ако сте готови да купите, свържете се с нас тук. Ако искате да оставите заявка за оферта, попълнете формуляр тук и ние ще се свържем с вас.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ТУК

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

Добавете прикачен файл (макс. размер 5MB)