Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Метални конструкции, сандвич панели и фасадни облицовки - включително управление на проекти от вътрешен дизайн до построяване на сградата.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

ВАШИЯТ ДОМ Е ЦЕНЕН - УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ ВАШИЯТ ПОКРИВ ГО ЗАЩИТАВА

Ново строителство

Покривът има огромно значение и за външния вид на фасадата. От гамата покриви на Ruukki ще намерите перфектния вариант за вашия нов дом. Освен това, ще се радвате на качеството и дълготрайността на покрива си с гаранция до 50 години. Изградете своя нов дом, който да издържа на всякакво време и да предизвиква удивление у всеки минувач.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

ЗАЩО RUUKKI

ПЪРВОКЛАСНИ ПРОДУКТИ

Ruukki произвежда покриви във Финландия повече от 50 години. Ние непрекъснато развиваме нашите продукти и услуги, за да предложим за вашия нов дом най-доброто възможно качество. Всички наши продукти са изключително издръжливи, напълно надеждни и маркирани с CE маркировка.

Вижте нашата продуктова оферта

50-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ 

Нашата система за качество ви помага да намерите идеалното решение за покрива на вашия нов дом. Класът за качество на продукта определя техническия гаранционен срок. Класът за качество на Ruukki е гаранция за качество - обещание, на което можете да се доверите.

Прочетете повече относно класовете за качество

Патентиран метод на боядисване

В много от нашите продукти използваме GreenCoat цветно покритие стомана. GreenCoat е технология, базирана на биологични технологии (BT), където значителна част от традиционните нефтени продукти се заместват със шведско рапично масло. Продуктите на GreenCoat са силно устойчиви на корозия, UV радиация, както и драскотини. Те осигуряват на строителите лек материал, който е лесен за работа дори до -15 ° C.

Прочетете повече за GreenCoat

ИЗВЕСТНА СЪВМЕСТИМОСТ

Строителните специалисти знаят качеството на нашите покриви; почти всяка сглобяема къща е с покрив на Ruukki. Лесният монтаж и съвместимостта на продуктите правят Ruukki добър избор за всеки проект на къща. Ако купувате сглобяема къща, уверете се, че ще получите покрив Ruukki с гаранцията.

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Нашите покривни системи включват целият нужен пакет материали: дори можем да доставим и монтираме вашия нов покрив. Нашите специалисти по покриви могат да монтират вашия покрив по най-добрият начин - и това отнема само няколко дни. Ние ще сме с вас по целия път от първоначалното планиране до монтажа.

ЛЕК, НО ЗДРАВ

Стоманата е дълготраен, надежден покривен материал, който ще издържи на предизвикателството на времето в продължение на десетилетия. Тя е лека, което прави монтажа бърз и лесен. Стоманата може лесно да се формова така, че да следва формите и ъглите на покрива

ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА НОВОТО СТРОИТЕЛСТВО

ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА СТОМАНЕНИТЕ ПОКРИВИ

Защо стоманеният покрив е най-добрият вариант за вашия нов дом? Научете повече за структурите и особеностите на стоманения покрив и ще разберете, защо това е покривът, от който се нуждае вашият дом.

НАЧАЛО

Когато сте решили, че искате стоманен покрив, може да искате да знаете за процеса. Прочетете подробното ни описание и ще знаете какво да очаквате.

СГРАДИ С ПОКРИВ RUUKKI

Толкова много опции за покрив и само един дом! Намирането на подходящия цвят и профил е най-добрата част при избора на нов покрив. Разгледайте нашата галерия, за да сравните различните покриви и да разберете как акцентират върху стила на къщата. Дали някой от тези покриви съответства на новия ви дом?

Adamante - Czech Republic, Čeladná village Classic Mizerák Classic - Czech Republic, Hojsovka pension Ruukki Classic Ruukki Classic Red

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА НОВО СТРОИТЕЛСТВО

  • Мога ли още да живея в къщата си, когато се монтира покривът?
  • Как да заменим покрив от азбест със стоманен покрив?
  • Как мога да взема правилните измервания на покрива?

Изборът на всички подходящи продукти за покриви и монтажът на цялата система може да се окаже трудна задача, но разделът с „Често задавани въпроси“ ще ви помогне да го направите. Тук също ще намерите информация за покривни конструкции, оборудване за безопасност, време за монтаж и много други.

Вижте Често задаваните въпроси за ново строителство

ПРОДУКТИ

Строителството на къща е предизвикателство - защо да не направим възможно най-лесния покрив? Изберете стоманен покрив Ruukki за вашия нов дом и можете да получите всичко от едно и също място: покривни ламарини, отводнителна система - улуци, аксесоари за безопасност на покрива и монтаж. Също така предлагаме покриви с вградени панели за слънчева енергия. Бихте ли се заинтересували от покрив с възможности за генериране на енергия? 

Прочетете още за нашите продукти

Покривни листа ламарина

Стоманени покриви Ruukki защитават вашия дом при всякакви обстоятелства.Те също са изключително издръжливи и безкраен стил.Сравни различните профили и цветове, за да намерите най-добрия за вашия дом.

Finnera

Новият и иновативен дизайн на Finnera прави вашия покрив не само красив, но и изключително издръжлив и практичен.

Classic

Ruukki Classic™ е заводски покрив със стоящ шев-клик система, който прилича на традиционния покрив със стоящ шев. Благодарение на изчистения и вечен дизайн, той се отличава с голямо разнообразие от архитектурни стилове и е отличен избор и за нискоетажни сгради.

Adamante

Това е лесният начин да направите впечатление с Ruukki Adamante. Това е отличителен нов покривен профил за съвестен и претенциозен собственик на къща, съобразен с модерният стил.

Проектирайте вашия мечтан дом

Любопитно ли ви е как ще изглежда къщата ви с покривите на Ruukki? Опитайте нашия нов сайт за визуализация „Проектирай своя мечтан дом“.

Проектирай своя мечтан дом тук!

КАК ДА КУПИТЕ


Ако сте готови да купите, свържете се с нас тук. Ако искате да оставите заявка за оферта, попълнете формуляр тук и ние ще се свържем с вас.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ТУК

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

Добавете прикачен файл (макс. размер 5MB)