Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Метални конструкции, сандвич панели и фасадни облицовки - включително управление на проекти от вътрешен дизайн до построяване на сградата.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

Често задавани въпроси

Събрахме някои от най-често задаваните въпроси за нашите покривни продукти и покриви като цяло. Вижте дали ще намерите отговор на въпросите, които ви вълнуват.

Често задавани въпроси за ремонт на покрив

Нашият персонал има дългогодишен опит в ремонта на покриви и сме събрали най-често срещаните проблеми и въпроси, за да ви помогнат при вашия процес на обновяване. Ако ремонтирате, тези отговори може би заслужават да бъдат прочетени, дори ако нямате конкретен въпрос.

често задавани въпроси за покрив на нови сгради

Изграждате ли къща? Изборът на подходящия покрив и инсталирането му правилно може да е трудно, но с пакета Въпроси и отговори ще преодолеете всяко предизвикателство.

Свързани линкове

Покривни листа ламарина

Металните покривни системи на Ruukki защитават вашият дом при всякакви условия. Нашите покриви са изключително устойчиви и стилни. Сравни различните профили и цветове, за да изберете най-доброто за вашият дом.  

библиотека с документи

Ако имате нужда от конкретна информация за продуктите, монтажа или поддръжката, разгледайте нашата библиотека с документи за всички инструкции или брошури, от които се нуждаете. Ние също така сме горди да представим нашите сертификати за околната среда и качество

ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА

Ако искате да оставите заявка за оферта, попълнете формата тук и ние ще се свържем с вас.