Метални покрития и фасади

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

ПОКРИВНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Жилищни покриви за крайни потребители и специалисти по покривите от планиране до монтаж.

ОТИДЕТЕ В ПОКРИВНИ РАБОТИ

РЕАЛИЗИРАЙ СГРАДИТЕ НА БЪДЕЩЕТО ДНЕС

Нашият смел и креативен подход към бъдещето изисква визия и творчество. Нашите усъвършенствани технологии, задълбочени партньорски взаимоотношения и практики, проверени във времето, ни помагат да изпълним вашите планова, независимо дали строите нови сгради  или  ги обновявате.

КАКВИ ПРОДУКТИ ПРЕДЛАГАМЕ

Асортимента на нашите продукти се състои от : сандвич панели и покривни и фасадни облицовки. Повече информация за продуктите b2b можете да намерите на глобалния сайт на английски език.

САНДВИЧ ПАНЕЛИ

Нашите сандвич панели са предназначени  за фасади,покриви,преградни стени и тавани. Най-използвани са в промишлени и търговски сгради,спортни зали,складове и електроцентрали. Използването на сандвич панели е подходящо  и за  сгради  предназначени за хранително-вкусовата промишленост . Повече информация можете да намерите на глобалния сайт на английски език.

Прочети повече отностно сандвич панелите

ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ

Металните фасадни облицовки предлагат изключително мощна и широка естетическа гама за използване и като архитектурни елементи.Нашите предлагани облицовки  включват  фасадни панели от стомана, фасадни облицовки и дизайнерски профили. Повече информация можете да намерите на глобалния сайт на английски език.

Прочети повече отностно фасадните облицовки

RUUKKI Референции

По-долу можете да намерите няколко известни референтни обекти с продукти от „Ruukki“. Можете да намерите всички референтни обекти на Ruukki на глобалния сайт на  английски език. Виж повече референции.

ОФИС СГРАДА MAX IV

Ruukki достави фасадни облицовки за 5 етажната офис сграда в този комплекс.Облицовките ,които са използвани са Ruukki Lamella Straight 100 бели алуминеви ламели. Повече информация можете да намерите в глобалния сайт на  английски език.

Прочети повече относно този случай

ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА СОЛИДАРНОСТ

Ruukki достави два вида стомани на “Cor-Ten®” А и Б с различни дебелини.Най-големите листове използвани за фасадата са 2500мм х 6000 мм х 5мм. Повече информация можете да намерите в глобалния сайт на  английски език.

Прочети повече относно този случай

ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР ЕМПОРИЯ

Общо 12 000 квадратни метра стени и фасади в уникалния търговски център “Емпория“ са построени със сандвич панели Ruukki. Повече информация можете да намерите в глобалния сайт на  английски език.

Прочети повече относно този случай

НАМЕРЕТЕ СВОЯ КОНТАКТ

Ние работим в България чрез внимателно подбран партньор: R.K.I. България ООД. Свържете се с нас директно по телефона или по електронната поща. Или ни изпратете заявка за връзка. Очакваме с нетърпение да правим бизнес с вас.
Bulgaria
R.K.I. Bulgaria Ltd.
Sofia 1619
“Evlia Chelebi” Str. No 22, Bulgaria

+359 2 969 3045
http://www.rki-bg.com

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Изпращайки ни формуляр за заявка,ни помагате да намерим правилния човек за  обслужването Ви.Моля попълнете формуляра за заявка по-долу и ще чуете и ще се свържем с вас възможно най-бързо. Задължителните полета са отбелязани със звездичка (*).